Tack Runner’s World

Efter 8,5 år med Runner’s World och Springtime Network är det dags att tacka för mig. Det har varit fantastiskt utvecklande och jag är väldigt glad över den resan vi gjort. Vi har haft fin medvind och förvaltat den väl.

Jag kastar mig ut i okänd och spännande mark. Att igen, precis som jag startade om min karriär 2005, börja om på nytt är något jag verkligen gillar. Det ger mig fjärilar i magen, precis som man måste ha om man definierar sig ”entreprenör”. Pirrar det inte – byt jobb!

Springtime Network (Runner’s World, Runners’ Store, Springtime Travel, Bicycling, Women’s Health m.fl.) var en otroligt bra laboratorie-miljö för mig att testa nya saker och idéer. Det tackar jag Hans Lodin för. Han gav mig utrymmet att tänka fritt vilket är ovärdeligt för en sådan person som mig.

Nu ska jag hinna med lite pappaledighet och sedan tar vi nya tag från och med januari 2016.


Posted

in

by

Tags:

%d bloggare gillar detta: