Föreläsning för gymnasieelever

”Jag tyckte att föreläsningen var lärorik och intressant då man fick veta om saker ur ett annat perspektiv än det vi har lärt oss i vår ekonomibok”.
– Elev Marina Läroverket, Danderyd

Jojje Borssén startade sin entreprenörsresa med UF-företag på samhällsekonomiska programmet i Oskarshamn 1996. Sedan dess har det varit en krokig och rolig resa med fokus på starta, driva och utveckla företag och sin egen hälsa. Nyckeln hos Jojje har alltid varit hans passion för hälsa och välmående vilket har följt honom som en röd tråd i alla hans engagemang i de olika företagen.

jojjeborsssen

Föreläsningen ”Lev din dröm – en guide till drömlivet” är en tidsresa från UF-företaget och 20 år framåt. Föreläsningen riktar sig till gymnasieelever. Fokus på arbete, företagande, hälsa och givetvis en och annan anekdoter från hans egna resa. Eleverna bjuds på praktiska och kraftfulla tips, misstag, framgångskoncept, tankar och idéer kring de viktigaste sakerna att ha med sig på sin egna resa. Föreläsningen är ca 60 minuter och kan anpassas utefter längd, ämne eller andra behov. Ämneskompetens ligger i entreprenörskap, marknadsföring, försäljning, digital utveckling, och hälsa.

Om Jojje Borssén
Jojje Borssén är idag operativ som VD för VitaminManager.com där han också är huvudinvesterare. I hans egna familjebolag Borssén Communication AB jobbar han med investeringar, triathlon-coaching samt affärsutvecklande projekt som konsult. Han är en passionerad hobbyatlet som lyckats kvala till VM i Ironman på Hawaii bland annat. Han har två barn, fru, hund och villa i Älta utanför Stockholm.Sedan 2006 har jag jobbat med Transfer.nu som förmedlar föreläsare till gymnasieskolor i Stockholmsområdet. Att föreläsa för hungriga och nyfikna elever är det bästa jag vet! Ingen annanstans får jag möjligheten att inspirera unga människor till att skapa sin bästa möjliga framtid än under den timmen i deras skola. Jag är glad att mitt engagemang avspeglar sig i betygen jag får i deras utvärdering. Snitt 8/10 och många upplyftande kommentarer.

”Duktig och engagerande. Fick introducera ett projekt vi hade på skolan.; Jag har arbetat som grafisk designer och kände att föreläsningen var väldigt bra på att belysa det som var viktigt.”  -Lärare på Didaktus Liljeholmen, Stockholm

”Jag tycker föreläsningen var väldigt bra och givande samt att man fick en bra insyn på media i samhället.” – Elev Åva Gymnasium, Täby

Det var bra skönt att bli föreläst av en yngre person. – Elev Solna Gymnasium

Jag tycker föreläsningen var bra, både personlig och givande. Man fick mycket tips och perspektiv. Bra flow och tydlig röst. – Elev Rudbecks Gymnasium Sollentuna

Intresserad av att boka mig som föreläsare? Fyll i kontaktformuläret så tar tar jag kontakt!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: