Sedan starten 2015 har Vitamin Manager skräddarsytt dagliga kosttillskott till tusentals kunder. Praktiska dagsförpackningar med hemleverans har uppskattats av kunderna över hela Norden. Med sin nyutvecklade plattform lanserar nu Vitamin Manager åtta nyheter som gör det ännu enklare, smidigare och mer skräddarsytt.

– Vi har lagt mycket tid och resurser på att göra dessa förbättringar och är glada över resultatet. Kunden kommer få en ännu bättre upplevelse och extra kul är givetvis att vi levererar ut till Europa från och med idag, säger Jojje Borssén, VD Vitamin Manager.

1. Dynamisk prissättning

Nu prissätts varje unik leverans utifrån vad din mix består av. Därmed får kunderna alltid rättvist pris. Vår vanliga D-vitamintablett är billigare än vår mer komplexa Magnesium Pro Athlete så därför bör kunderna också få ett pris som stämmer med innehållet i den personliga mixen.

2. Enklare betalning

Med integration mot Klarna (Svenska kunder) och DIBS (Internationella kunder) är det nu jätteenkelt att betala och hålla koll på sina fakturor och betalningar.

3. Leverans från Sverige

Efter ha varit Ålands-baserade levererar nu Vitamin Manager från Sverige. Med ny partner kan kunderna förvänta sig leverans snabbare och säkrare.

4. Leverans ut till Europa

Vitaminmanager.com finns nu också som engelsk sajt för enkel och smidig beställning till 42 länder inklusive Sverige.

5. Engångsköp möjligt

Ibland vill man prova innan man börjar prenumerera. Därför kan man nu köpa sin personliga mix som engångsköp. Några kronor dyrare än månadsvis leverans men samma smidiga leverans.

6. Prishöjning på grund av moms

Med anledning av Postnords beslut att avgiftsbelägga alla ”Kinapaket” fick vi information tidigt under 2018 om att våra leveranser från Åland kommer påverkas med tullavgift. Vi har tidigare kunnat garantera våra priser då Åland inte räknats som EU-land och även har haft undantag för momsregler men med den nya lagen så kommer det att ändras. I och med att vi flyttade vår produktion från Åland in till Sverige tar vi numera ut moms på våra produkter gentemot dig som kund. Därför höjer vi priserna på vår tjänst en aning.

7. Bättre översikt på ”Mitt konto”

Vi strävar efter en så tydlig och enkel kundupplevelse som möjligt. Därför har vi förbättrat ”Mitt konto”. Funktioner som tidigare leveranser, nästa datum för leverans, innehåll av personlig mix och uppsägning finns nu enkelt att tillgå här.

Övriga förbättringar

8. Snabbare sajt
9. Uppdaterad personuppgifterspolicy
10. Tydligare illustrationer av produkter

https://vitaminmanager.com/vitamin-manager-ut-i-europa/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s