Kosttillskottsmarknaden är idag större än någonsin och därmed finns det allt fler tillvägagångssätt att välja sina kosttillskott. Det kan vara svårt att veta vad som är bra och dåliga kosttillskott då man ofta måste gå in på detaljnivå för att förstå helheten. Det kan även vara svårt att veta om man ska prioritera innehåll, biotillgänglighet, miljöpåverkan, pris eller något annat. Här får du de bästa argumenten varför du ska välja skräddarsydda dagliga vitaminer.

Din trygghet är viktig för oss

Livsmedelslagen följs av Livsmedelsverket som i sin tur ska kontrollera bland annat kosttillskott. De ser över produktsäkerhet och att allt är kvalitetssäkrat samt följer EU:s regelverk. Vitamin Manager arbetar med leverantörer som följer samtliga regler för att du som konsument ska kunna känna dig trygg och få den bästa kvalitén på dina kosttillskott. 

Ingen risk för doping

Kosttillskott på nätet omskrivs nästan alltid i media med fokus på det dåliga då det om vartannat upptäcks dopliknande ämnen i främst prestationshöjande produkter. Detta behöver du inte oroa dig för hos oss då våra leverantörer jobbar strikt med att hålla rena och lagliga produktioner. Vi jobbar med atleter som ständigt dopingtestas och på så vis kan du också försäkra dig om att våra produkter inte innehåller otillåtna substanser.

Fördelar med Vitamin Manager

  • Den främsta fördelen är såklart att du får de kosttillskott som gynnar dig och minskar risken för överskott utav andra vitaminer och mineraler som du kanske får i dig tillräckligt utav via kosten.
  • Mindre belastning på miljön då vi inte producerar förpackningar i hårdplast utan förpackar i brännbar plastfilm.
  • Vi producerar ”on demand” när din order kommer in. Vi ställer alltså inte burkar på hyllan i väntan på att någon ska köpa dem eller passera sitt bäst före datum.
  • Vi jobbar inte med några grossister, återförsäljare eller andra handlare än vår egen sajt – vitaminmanager.com vilket innebär färre transporter.
  • Vår kartong är wellpapp och sorteras som vanligt.
  • Under livets gång så förändras behovet utav vitaminer och mineraler så ändrar kostmönster eller om vi ändrar prioriteringar i livet.

Vilka vitaminer ska jag välja?

Vi har två olika metoder för att underlätta för dig att få det personliga kosttillskott som är mest gynnsam för dig:

  • Quiz – Genom att svara på enkla frågor i vårt ”hälsotest” får du en vitaminmix som lämpas för de svar som du lämnat.
  • Välj själv – om du redan äter en mix från annat varumärke/varumärken som passar dig så kan du plocka ihop samma mix hos oss. Högst troligt mycket mera prisvärt och dessutom smidigt levererat varje månad.

Vitamin Manager är en svensk innovation som grundades 2015 i Stockholm. Under hösten 2018 uppgraderade vi vår plattform ytterligare med följande funktioner för att passa den moderna kostillskottskonsumenten som vill ha en unik produkt:

1. Dynamisk prissättning

Nu prissätts varje unik leverans utifrån vad din mix består av. Därmed får kunderna alltid rättvist pris. Vår vanliga D-vitamintablett är billigare än vår mer komplexa Magnesium Pro Athlete så därför bör kunderna också få ett pris som stämmer med innehållet i den personliga mixen.

2. Enklare betalning

Med integration mot Klarna (Svenska kunder) och DIBS (Internationella kunder) är det nu jätteenkelt att betala och hålla koll på sina fakturor och betalningar.

3. Leverans från Sverige

Efter ha varit Ålands-baserade levererar nu Vitamin Manager från Sverige. Med ny partner kan kunderna förvänta sig leverans snabbare och säkrare.

4. Leverans ut till Europa

Vitaminmanager.com finns nu också som engelsk sajt för enkel och smidig beställning till 42 länder inklusive Sverige.

5. Engångsköp möjligt

Ibland vill man prova innan man börjar prenumerera. Därför kan man nu köpa sin personliga mix som engångsköp. Några kronor dyrare än månadsvis leverans men samma smidiga leverans.

6. Prishöjning på grund av moms

Med anledning av Postnords beslut att avgiftsbelägga alla ”Kinapaket” fick vi information tidigt under 2018 om att våra leveranser från Åland kommer påverkas med tullavgift. Vi har tidigare kunnat garantera våra priser då Åland inte räknats som EU-land och även har haft undantag för momsregler men med den nya lagen så kommer det att ändras.

I och med att vi flyttade vår produktion från Åland in till Sverige tar vi numera ut moms på våra produkter gentemot dig som kund. Därför höjer vi priserna på vår tjänst en aning.

7. Bättre översikt på ”Mitt konto”

Vi strävar efter en så tydlig och enkel kundupplevelse som möjligt. Därför har vi förbättrat ”Mitt konto”. Funktioner som tidigare leveranser, nästa datum för leverans, innehåll av personlig mix och uppsägning finns nu enkelt att tillgå här.

8. Snabbare sajt

9. Uppdaterad personuppgifterspolicy

10. Tydligare illustrationer av produkter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s