Jojje Borssén gör OS-Podden 2024-2026

Sverige kan få arrangera vinter-OS och Paralympics 2026. Det avgörs 24 juni i Lausanne. Om Sverige får vinter-OS och Paralympics så blir det Jojje Borssén som producerar OS Podden. Från 2024 kommer OS Podden komma ut varje vecka under två år och bygga upp stämningen till de olympiska spelen i Sverige 2026.

– Jag älskar ju sport i alla former och min erfarenhet av intervjupoddar samt mitt brinnande intresse för evenemang, media, marknadsföring och människor så är ju OS Podden en självklarhet för mig att göra. OS Podden ska bli en informativ kanal för alla som vill följa vägen mot vinter-OS i Sverige, säger Jojje Borssén.

OS Podden är en podcast med fokus på människorna med berättelser i och kring de olympiska spelen. I OS Podden kommer vi också träffa de som har eller ska delta i de olympiska spelen. Hur och var OS Podden konsumeras är fortfarande oklart då plattformen kanske inte är uppfunnen ännu.

– Alla historier, alla medaljer som tagits och alla visioner om framtida spelen finns där ute att berätta redan nu. Plattformen däremot är ju oklar. Med den innovationstakt vi har i Sverige idag kanske inte plattformen är uppfunnen ännu. OS Poddens medproducent och faktagranskare kanske är Alexa eller Siri – vad vet jag? Mitt mål är att sätta olympiska spelen i kontext, gå på djupet med människorna med eller utan Alexa.

Jojje Borssén har tidigare producerat podden Unika Människor och AI-podden och ser sig själv som en glad entreprenör med innovationsvilja. 

Nu hoppas vi på ett Olympiskt Vinterspel i Sverige 2026. Podden har premiär 2024 eller kanske tidigare.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: