Föreläsaren, debattören, författaren och idrottsprofilen Jonas Colting har senaste 15 åren föreläst över hela Norden med sina föreläsningskvällar ”Den nakna hälsan” och ”Den nakna maten”. Nu väljer han att publicera sin nya föreläsning ”Att vara bekväm med det obekväma” på onlinekursplattformen Acadyme.com som producerar och säljer onlinekurser inom sport, hälsa och wellness. Föreläsningen är uppdelad i fyra delar och textad på svenska. Produktionen gjordes för en mindre publik på Fabriken Event i Hammarby Sjöstad och för produktionen står Mediemerah.

– Digital utbildning och digitala föreläsningar är framtidens modell där kunden i lugn och ro kan ta till sig materialet och budskapet i lugn och ro och när det passar dem. Via Academy.com når jag potentiellt sett många fler åhörare än vad jag kunnat göra under traditionella föreläsningar, säger Jonas Colting.

Acadyme AB startades av Jojje Borssén hösten 2019 med målet att bli bäst i världen på onlinekurser inom sport, hälsa och wellness. Learn Triathlon är plattformen första kurs som bara efter drygt en månad sålts till kunder på fyra kontinenter i 10 olika länder. – Vi har ett globalt fokus och gör kurser på engelska i normala fall men jag kände att detta var ett kul grepp att prova då många föreläsare och inspiratörer behöver hitta nya vägar att nå ut härifrån och framåt. Vi har ju en perfekt plattform för den här typen av produktion och tjänst att sälja så för oss var det ganska enkelt beslut. På mindre än en vecka hade vi en färdig produkt att sälja, säger grundaren Jojje Borssén, VD på Acadyme AB.

Föreläsningen kostar i öppningserbjudandet 199 kr och är cirka 90 minuter lång. Köparen har access under ett år och kan också välja att bara lyssna på föreläsningen via ljudfil. Ordinarie pris är 299 kr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s